Інфраструктура спиртової плитки
17.03.2008, 11:39 | |||
Ну що ж, маємо чудо-плитку і вона справно працює. Тепер поговоримо про нюанси. Вони випливають з того, що інтенсивність горіння на такій плитці не регулюється. Отже маємо пристосуватись. Нічого складного в тому немає. На спиртівці готуємо тільки окріп. Для чаю, кави чи "мівіну" запарити, цього достатньо, але в поході такого харчування замало. Та й хочеться смачненького супчику чи каші. Враховуючи проблему з регулюванням полум'я, дещо змінено рецепти приготування. Рецепти подамо в окремій темі, а зараз будем говорити про додаткові елементи туристичної кухні на основі цієї спиртової плитки. І так.
Такий вигляд має туристична кухня готова до роботи.
А так в складеному вигляді
| |||
| |||
Переглядів: 4000 | Завантажень: 0 | Коментарі: 7 | |