menu
person

07:53
Пожежа у Бурштині.

На завершенні доби 25.05.11, по вул. Січових Стрільців горів будинок №12, так звана "коробка". Цілу ніч тривала боротьба з вогнем. О 6-й ранку на даху будинку ще знаходилось більше десятка МНСників. Хмари ядучого диму. Під верхнім шаром рубероідного покриття ще подекуди ховався вогонь. Вранці прибула група експертів  що досліджують та встановлюють причини пожежі. За неперевіреними розповідями пожежа виникла в одній з квартир в середній частині будинку. Постраждали практично всі квартири будинку. 






Переглядів: 1506 | Додав: bostonnews
Всього коментарів: 4
1 step  
0
Уточнення. Квартира, з якої почалась пожежа будинку, кажуть бомжатник. У власника вже давно було відключено газ, воду, електрику. Вогонь швидко захопив будинок аж до верху через вентиляційні канали. Є припущення що будинок більше не придатний для відновлення, сильно пошкоджено панелі.

2 step  
0
Звичайно через цю пожежу без кабельного телебачення та інтернету залишились будинки С.Стр 10, 14, 16. Звідти навіть поступало повно обурених заявок типу: "Шо за х..ня! У мене цілу ніч нема інтернету і телевізор не показує! Я за шо гроші плачу?! Мене шо обходить шо будинок згорів! У мене нічого не згоріло а не показує!" sad
Кабельне на даний момент вже відновлено.

3 step  
0
Капець, що називається. Як повідомило агенство ОБДПСС (Одна Баба Другій По Секркту Сказала) той чоловік, квартирі якого розпочалась пожежа, бігв поверхами, стукав у двері і просив допомоги. Проте ніхто йому не відчиняв.

4 ruslana  
0
Потім він лежав у хірургії, де його лікували за кошт лікарні, бо обпік голову і руку, і виявили цікавий супутній венеричний діагноз, зразу ліквідувавши у відповідне місце. Могли постраждати не тільки його сусіди по будинку, а ще й по палаті. Сумне.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]