menu
person

13:30
Чи бувають щасливі імена?


Батьки зазвичай підбирають ім'я для дитини таке, яке подобається їм самим. Вже давно канув в лету звичай називати дітей згідно святцям, тому найчастіше ім'я вибирається за принципом милозвучного поєднання з по-батькові та прізвищем.
Буває, що малюка називають на честь близького родича. Фахівці, які займаються вивченням впливу імен на долю людини, стверджують, що не варто називати дітей іменами людей з нещасливою долею: таке ім'я навряд чи принесе дитині щастя, так як підсвідомо буде зв'язуватися з долею нещасливої ​​людини.

Кожен батько хоче, щоб його дитина була в житті успішною і щасливою. Звичайно, не все залежить від батьків, але підвищити ймовірність успіху можна, якщо уважно поставитися до вибору імені для своєї дитини. Вирішуючи, як назвати малюка, необхідно знати значення найбільш поширених імен, а також пам'ятати про те, що є щасливі та нещасливі імена. Вважається, що ім'я, яке носив великий чоловік, що залишив після себе добру пам'ять, є щасливим.

Крім того, щасливими вважаються імена святих. Наприклад, щасливими чоловічими іменами є: Олександр (захисник), Анатолій (висхідний), Олексій (захисник), Іван (божа милість), Ігор (войовничий), Михайло (рівний богу), Максим (найбільший), Микола (переможець народів), Олег (священний), Сергій (високий), а жіночими - Ганна (милостива), Анастасія (воскресла), Катерина (чиста), Людмила (мила людям), Ольга (свята).

Різноманітність імен величезне - серед них є як прості, поширені імена, так і рідкісні і навіть неблагозвучні. Називаючи свою дитину, необхідно пам'ятати, що рідкісне ім'я, довге і складне, немилозвучне, запозичене з чужої культури або придумане самостійно може стати для людини невдалим і навіть принести нещастя і нерозуміння оточуючих.

Екзотичне ім'я легко спотворюється і перекручується в усній і письмовій мові, його звучання незвичне. Людина з незвичайним ім'ям в будь-якому колективі виявляється в деякій мірі ізольованою, що ніяк не сприяє успішному зростанню кар'єри. Такими іменами є, наприклад, традиційні російські, але незручні Яким і Сисой, створені на початку двадцятого століття Догнат, Октябрина, Ревміра, а також англомовні Чарльз, Річард, Джон.

Правильно підібране милозвучне ім'я дозволяє людині в більшій мірі проявляти в існуючому світі те благе, що закладено в ньому при народженні.


Переглядів: 2818 | Додав: bostonnews
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]