menu
person

00:26
В Бурштині лев відгриз руку зухвальцю.
 
До Бурштина, як і до багатьох інших містечок, часто заїзджають пересувні атракціони  та звіринці. Останнїй приїзд такого мандрівного зоопарку став трагічним для одного з бурштинців. 22 червня, близько  19.30 33-х річний чоловік, вже без гамульок, тобто добряче на підпитку, зухвало переліз через бар'єр, підійшов до клітки з левом і спробував погладити його. Цар звірів не стерпів такого зухвальства, вхопив бідаку за руку і з всією своєю дикою силою рвонув його до себе, намагаючись затягнути в клітку. Результат такої любові до диких тварин - у чоловіка розтрощена рука і чисельні укуси та розриви грудної клітки. Він втратив половину крові, а руку довелось ампутувати. Чоловік запевняв що попереджувальних табличок не бачив, хоча й так зрозуміло для чого поставлені бар'єри. 
 
 
 
Той самий. Цар.
 
Переглядів: 943 | Додав: step
Всього коментарів: 5
1 Гость  
0
Калоша идиот ему башню давно снесло теперь еще поотрывало кой чево из ненужного.

2 step  
0
Кепські справи з ним, кажуть не витягне хлопака sad
Дай бог аби все було добре.

3 Микола Васильович  
0
Для чого возити тварин туда-сюда. Існують зоопарки -іди дивись .А бродячий зоопарк потрібно заборонити раз і назавжди !!! Моя особиста думка це є суто справа мерії м Бурштин. Випадок досить суперечний...Де були люди ,які відповідають за безпеку ,із сторони зооларку та хто-небудь від влади м Бурштин. На кінець хто давав дозвіл на подібне ...Можливо хтось із того щось і має ,а людина покалічена. Не суть у тому була вона пяна чи твереза ітд. ітп. Безпека людей в першочерговому порядку у будь-якому випадку.Врешті-решт -міліцейський патруль - де ?...Нема коштів, нема бензину ,нема того ,нема сього і тд. і тп...Нема нічого тільки одні керівники залишились і всі до влади пнуться - а за наслідки такого керування -відповідати хто-буде ???.

4 step  
0
Наче пішов на поправку, позавчора додому приїзджав. Якось трохи не пособі бачити людину без руки у якої недавно було все на місці.

5 Руслана  
0
Частково я згідна з Миколою Васильовичем. В таких пересувних звіринцях адміністратори повинні передбачувати все, навіть візити п'яних людей. Вже не раз чиясь халатність призводила до подібних нещасних випадків.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]