menu
person

16:16
В Бурштині поїзд зіткнувся з трактором.
 
"В Івано-Франківській області поїзд зіткнувся з бульдозером", "В Ивано-Франковской области поезд столкнулся с бульдозером"... Такі повідомлення можна бачити на сторінках інформаційних інтернетвидань. Незрозуміло чому булбдозер? Для гострого відчуття потужної катастрофи? І фото які небудь і звідки небудь. Правдиво про аварію написано у ZAXID.NET
 
"18 червня поблизу станції Бурштин, на залізничному переїзді, який не охороняється, відбулося зіткнення пасажирського поїзда № 608 "Львів - Чернівці" з трактором Т-40. В результаті постраждав тракторист, який у важкому стані госпіталізовано. Пошкоджені 3 стрілочних переводи, близько 70 метрів колії, локомотив та 2 вагони зійшли з рейок. У поїзді постраждалих немає. Рух потягів спрямовано в обхід через станцію Стрий Львівської залізниці, - повідомили ZAXID.NET у прес-службі МНС України.
Станом на 07:00 19 червня аварійно-відновлювальні роботи тривають.

Відновлювальним потягом локомотив і вагони поставлені на колію та відправлені до станції призначення. Ситуація знаходиться під контролем Головного облуправління МНС."
 
 
 
 
 
 
Фото прес-служби МНС

 
БОСТОНПРЕС

Цей переїзд знаходиться в с.Дем'янів, вул. Широка. Не регульований і не охороняється. Всі кому треба його переїхати, замість того щоб дотримуватись правил рухатись безпечним щляхом (на фото жовта стрілка), люблять зрізати кути (на фото червона стрілка). Якраз там не може бути видно а ні попереджувальних вогнів, а ні самого поїзда. Результат - аварія.
 
Переглядів: 1143 | Додав: bostonnews
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]