menu
person

14:03
Подивись на Бурштин з висоти пташиного польоту.
 
Google оновлює супутникові фотки земної кулі для своєї відомої програми Google Earth. До цього часу дуже багато ділянок нашої планети, особливо територія колишнього СРСР,  були представлені фотографіями дуже низької роздільної здатності. Особисто я вже давно користуюсь цією програмою, і той факт що Бурштин неможливо було детально роздивитись на тих фотках мене трохи дратував. Написав лист  у Google, з проханням звернути на це увагу і навіть отримав відповідь, де мене запевнили - оновлення ведеться постійно і як тільки у них з'являться фото регіону за яки я турбувався, то одразу викладуть. Сумніваюсь що мене, раба божого, так бігом послухали, та пройшло зовсім небагато часу і ми вже маємо можливість любуватись нашим містом з висоти пташиного лету. Приємного польоту! :)
 
 
 
 
Переглядів: 1104 | Додав: step
Всього коментарів: 4
1 Руслана  
0
Я впізнала місце своєї роботи. Найяскравіша цятка в Бурштині. Принаймні, з висоти пташиного польоту.

2 step  
0
Через програму Google Earth можна "літати" над Бурштином на бриючому польоті. smile

3 IgorZ  
0
Поновлення Google Earth з якіснішими фотографіями Бурштина зявилися десь 2 тижні тому. Шкода, що тим фотографіям - як мінімум 4 роки sad Наприклад, будинок біля міської ради тільки будується. Але дороги, стежки - можна дивитися, міряти і т.п.
Є аналогічна програма SAS-планета. В ній фото Бурштина при виборі супутника DigitalGlobe- минулої осені (плюс), але пів-Бурштина - під хмарою (мінус)

4 step  
0
Ці фото 2006 року.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]