menu
person

21:49
Монстри у Бурштині
Сьогодні, 7 червня, на стадіоні "Енергетик" відбулося шоу автокаскадерів.
Ну що сказати? Три дні потужного (звук з колонок автомонстра гудів на пів Бурштина) зазивання відвідати шоу зібрало чималу кількість глядачів. Квитки для дорослих 20 грн, дитячий 15.
Мабудь тому і халявщиків довкола стадіону назбиралось теж чимало.
Від любителів повитріщатись на дурничку повідгороджували арену брезентом та найняли охорону.
Народ починав виявляти незадоволення, оскільки вже 40 хв. як шоу мало розпочатись, а руху ніякого.
Розпочалось з "поліцейських" розворотів розбитого драндулета - спочатку самого авто, потім з каскадером на даху.
Наступний номер шоу-програми прижок каскадера крізь палаючі кільця. Має бути видовищно! Два кільця на відстані 10 м одне від одного. Авто розвернулось на пряму, і ричить двигуном. Каскадер на даху в повній готовності. Старт! Авто шалено наближається до палаючих кілець! Момент-Х! Стрибок! Каскадер пролітає одне кільце і змітає друге.
Невдача! Вибачились, але другої спроби не зробили.
Знову кільця, з'єднані між собою у так звану "трубу" 2м. Як запевнив ведучий шоу, в книзі рекордів Гінеса проліт крізь 3м трубу. Цей трюк виконали бездоганно.
Розіграш дурничок по номерах квитків і знову трюки. Троє каскадерів на дерев'яних 2-х метрових табуретках стоять один за одним. Авто, розігнавшись трощить ці табуретки, а трюкачі приземляються позаду авта. При виконанні цього трюку, здається один каскадер дістав травму, але тримався.
Пані та панове! Людина-трос!
Залишається ще два трюки та жоден з них не проходить бездоганно. Спочатку автомобіль мав злетіти по похилому помосту, провернутись довкола осі і впасти вже як вдасться - може на колеса, може на дах. Перша спроба. Авто застрягло в невдало поставленому помості. Поміст швидко відновили. Друга спроба і теж не вдало. Щось то змахує на халтуру. Аби хоч на дах впав, то авто пробують перекинути "вручну". І це не вдалось.
На завершення, монстр з колесами від комбайна мав переїхати два, поставлені поряд, "мертвих" автомобілі. Теж не вдало. Цей монстрик застряг на тих автомобілях і самотужки вибратись уже не міг.

Може як для Бурштина подібне шоу подія неординарна, та відчуття халтури не покидало мене від самого початку. Хлопці звичайно ризикували життям виконуючи ці трюки, та коли показуєш це публіці, то все має бути відпрацьовано бездоганно, надто якщо хочеш на цім заробити. Загалом з предчуттям того що саме так буде (з сумного досвіду відвідувань нашого міста всілякими атракціонами) йшов на це шоу, і 55грн заплачені даремно. До того ж деякі елементи обладнання стадіону завжди загороджують те що відбувається на стадіоні, більш-менш нормально спостерігати можна лиш з верхніх рядів.

Може є сенс перенести ці будки на протилежний бік стадіону?
Переглядів: 1472 | Додав: step
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]